Duž Celog Puta Moj Spasitelj Vodi Me

by Aleksandar Petrović

Duž Celog Puta Moj Spasitelj Vodi Me je serija razgovora sa Volterom i Sonikom Fajt o čudesnim iskustvima koja su imali sa Bogom u njihovom životu. Rođen i odgojen kao katolik, Volter je posle smrti svoje majke, protestantkinje, odbacio religiju i postao vatreni ateista. Ipak, serija iskustava sa silama tame ga je vratila Bogu i on postaje silni svedok za Boga. Njegovoj supruzi Soniki je bila predodređena sudbina koju nije mogla zamisliti. Kćer visokog okultiste, kao dete je iskusila mnoge okultne pojave, ali Bog je imao drugi plamn za nju.

1. Deo – Volter i Sonika Fajt se prisećaju svojih detinjstava, različitih porodičnih sredina iz kojih dolaze i načina na koji su spojeni zajedno. Ovaj prvi deo njihovog životnog iskustva prati njihov put od mladosti, preko školovanja, braka, i iznenađujućih iskušenja njihovog najmlađeg sina. Poslušajte kako su bivši katolik koji je postao ateist i ćerka okultiste upoznali istinu.

2. Deo – Volter i Sonika opisuju sve teškoće sa kojima su se suočili kao novopečeni Adventisti i kako je Bog bio veran i čuvao ih kroz svaku nevolju. Od saobraćanjih nesreća, nezgoda na farmi, do gubitka posla i raznih kriza, Bog je vodio život Fajtovih Njegovim putem. Fajtovi opisuju svoj postepeni ali siguran progres ka Isusu Hristu, iskušenja sa kojima su se putem suočili i lekcije koje su naučili koje su osnažile njihovu veru.

U trećem delu intervjua, Fajtovi govore os vojim bliskim susretima sa okultnim stvarima. Poslušajte kako ih je Bog štitio kada su počeli da drže evangelizacije i da istražuju spiritizam. U stvari, Bog ih je učinio jačim u Njemu nakon ovih šokantnih iskustava. Volter opisuje svoje rane pokušaje evangelizacija zajedno sa Fransoom DuPLesi i teškoće sa kojima su se suočavali. Konačno saznajte razne ančine kroz koje je Bog govorio Fajtovima, kroz misteriozne susrete sa raznim značajnim i uticajnim ličnostima.

U četvrtom delu, Fajtovi otkrivaju teškoće koje su imali u Južnoj Africi. Od zdravstvenih problema, masovnih pobuna, pucnjava, prebijanja na univerzitetskim časovima, pogledajte kako su Fajtovi pobedili u ovim iskustvima i izrasli još jači u svojoj veri. Kako su ih ova iskustva pripremila za hrišćansku opoziciju? Onda pgledajte kako su postepeno promenili svoju ishranu. Ostavljajući obroke prepune životinjskim mesom, pogedajte kako su žrtvovali vino i sav protein životinjskog porekla u korist trajnog zdravlja. Poslušajte kako je Volter, koristeći svoje resurse na univerzitetu, naučio o nepobitnim beneficijama veganske ishrane.

U petom delu serijala, saznajte kako su Fajtovi otkrili pravo značenje Mateja 6:33 “Tražite prvo caratsvo Božje i Njegovu pravdu a sve ovo će vam se dodati.” Iz probema sa gomilom dugova, gubitka imanja i sredstava, sudskih tužbi, Fajtovi su naučili da se oslanjaju isključivo na Boga za mir. Konačno, čujte kako Bog ima hiljade čudesnih metoda da prenese Svoju poruku ljudima.

U poslednjem delu serijala, Volter govori o njegovoj kontroverznoj poseti Nemačkoj. Zašto je Bog dozvolio te problematične događaje? Pogledajte kako je Fajtove njihova istrajnost i potraga za istinom dovela do veoma inetaresantnih otkrića. Fajtovi govore o njihovoj najvažnijoj seriji evangelizacija i putevima kojima ih Bog vodi.

Related Articles

Ostavi Komentar