Knjige

Besplatan download u elektronskom formatu

Velika BorbaVelika Borba

Saznajte šta se dešavalo iza zavese istorije koju poznajemo,
ali iz biblijske perspektive.


Čežnja VekovaČežnja Vekova

Istinski upoznati Hrista, zavoleti Ga i živeti sa Njim, možete čitajući ove nadahnute stranice. Vaš život biće oplemenjen po uzoru na Onoga za koga su Njegovi savremenici kazali da »nikad čovek nije tako govorio«


Put HristuPut Hristu

Ova knjiga usmerava na Isusa kao na Jedinog koji može da zadovolji potrebe ljudskog bića, a korake onog koji sumnja i koji se spotiče, uputi na »put mira«


Darvinova Crna KutijaDarvinova Crna Kutija

Niko ne može da stane u odbranu Darvinizma ako nije spreman da odgovori na izazove postavljene u ovoj izvanredno napisanoj i ubedljivoj knjizi. Iznesene su ubedljive činjenice na biohemijskom nivou protiv Darvinove teorije gde je na vrhunski način objašnjeno jedno od najspornijih pitanja u biologiji – poreklo kompleksnih struktura koje omogućavaju život na ovoj planeti.


Znaš Li Da Si Stvoren Za Nešto Više?Znaš Li Da Si Stvoren Za Nešto Više?

Da li je život apsurdan ili u njemu postoji cilj i smisao? Ko nam može objasniti zašto postojimo i kuda idemo? Ova knjiga pokazuje koliko razložno može biti verovanje u ono što prevazilazi razum.


Znaš Li Da Si Stvoren Za Nešto Više?Zakoni Zdravlja I Izlečenja

U ovoj visoko cenjenoj i priznatoj knjizi, autor predstavlja široku lepezu direktno upotrebljivih i već dokazano pozitivnih činjenica o zdravlju koje vam mogu pomoći da sprečite i izlečite mnoge bolesti.


Vremeto I ZnaciteVremeto I Znacite

Ova knjiga govori o vremenu u kome zivimo. Kako prepoznati znake o Hristovom Drugom Dolasku. Knjiga je na makedonskom jeziku.


Umrijet Ću SlobodanUmrijet Ću Slobodan

Zbilo se to 1962. godine na Kubi. Lažno optužen da planira potajno likvidirati diktatora, mladi propovednik evanđelja provešće sljedeće 22 godine kao politički zatvorenik u jednom od najnehumanijih zatvorskih zatvora na svetu. Knjiga iznosi Humbertovu potresnu životnu priču. On se odlučio boriti da preživi iza čvrstih vrata pakla i ostati veran svojemu Bogu.


Stvaranje Patrijarsi I ProrociStvaranje Patrijarsi I Proroci

Izuzetna retrospektiva duhovnog razvoja čovečanstva, počevši od veličanstvenog akta stvaranja sveta, do stvaranja jevrejske nacije sa misijom da palom čovečanstvu prenese predivnu istinu o Bogu tvorcu i otkupitelju.


Rani SpisiRani Spisi

Rani spisi je ponovljeno izdanje prvih triju knjiga — Hrišćanska iskustva i viđenja E. G. White (Christian Experience and Views of Mrs. E. G. White), prvi put tiskane 1851; Dodatak iskustvima i vienjima (A Supplement to Experience and Views), izdane 1854. i Duhovni darovi (Spiritual Gifts), svezak 1, koja se pojavila 1858.


Put U Svijet Natprirodnih SilaPut U Svijet Natprirodnih Sila

»Osećam potrebu da govorim o svom iskustvu, jer i vi tražite neku silu kojoj biste poverili svoj život«, kaže pisac knjige koji na dramatičan način govori o svom životnom iskustvu sa natprirodnim silama.


Oprosti Mi NatašaOprosti Mi Nataša

U ovoj knjizi pročitaćete, potresnu ispovest mladog Ruskog agenta KGB-a ciji je specijalni zadatak čuvan u najvećoj tajnosti. A onda, usred akcije, pojavila se ona koja će promeniti ne samo njegova osećanja, već i njegov pogled na svet.


Od Subote Do NedjeljeOd Subote Do Nedjelje

Dr. Samuele Bacchiocchi bio je prvi nekatolik koji je doktorirao na Pontifikalnom sveucilistu Gregoriana u Rimu. Papa Pavao VI. odlikovao ga je zlatnom medaljom jer je doktorirao s akademskim odlikovanjem summa cum laude.


Od Roba Do PremijeraOd Roba Do Premijera

U knjizi je predstavljen Josif, poznati biblijski lik, koga je Bog pripremio da zauzme važno mesto u istoriji Egipta, a posebno u nastanku nacije Izraela.


Nauka Otkriva BogaNauka Otkriva Boga

Autor ove knjige posvetio se trideset godina proučavanju veze između nauke i biblijskog koncepta stvaranja.
Tu vezu je pretočio u ovu knjigu kao veoma korisno razmišljanje za ispravno shvatanje nastanka sveta.


Most Koji Premošćuje VrijemeMost Koji Premošćuje Vrijeme

Znaš, Melanie, imam ozbiljan problem, rekao je Alex supruzi dok su nakon večere prali posuđe. Čini mi se da sam ti pričao o Clarku Hansonu, novom tehničkom crtaču kojeg sam u ponedjeljak primio na posao. Bolji je od svih koje sam dosad imao i zna crtati računalom kao da ga je on izmislio. Tko god ga je uvježbao, napravio je fantastičan posao i Clark je za početak vjerojatno bio stvarno nadaren.


Lečenje Raka Sirovom HranomLečenje Raka Sirovom Hranom

Termickom obradom (kuvanjem, pecenjem, przenjem) gube se mnogi hranljivi sastojci iz namirnica.
Konzumiranjem prvostepene hrane, u njenom izvornom obliku, moguce je suprostaviti se i najtezim bolestima.


Kuvar Sudnjeg DanaKuvar Sudnjeg Dana

Živimo u vremenu kada čovek nemilosrdno uništava životnu sredinu i navikava se na potpuno nepriridan način ivota. Nemonovna posledica je raspad ekonimije, poremećaj klime, velika moralna dekadencija i kolaps čovekovog zdravlja.


Izlaz Iz DepresijeIzlaz Iz Depresije

U knjizi Izlaz iz depresije dr Nidli opisuje zakonitost funkcionisanja ljudskog bića. Nidli nas upoznaje sa važnom ulogom mozga za sve aspekte mentalnog zdravlja i predlaže iznenađjujuće delotvorne načine za jačaje ovog često zanemarenog izvora moći volje.


Istorija Proroka I CarevaIstorija Proroka I Careva

Ovo delo predstavlja nesvakidašnju galeriju izvanredno prikazanih likova, junaka i neposrednih učesnika u celokupnom razvoju istorije borbe između dobra i zla.


Istina I Naše VremeIstina I Naše Vreme

Iscrpna knjiga koja objašnjava savremena svetska zbivanja. Bavi se pitanjima o žigu zveri, novom svetskom poretku, pokretu Novo doba i Maitreja, o dolasku vrhunca svetske istorije.


Događaji Poslednjih DanaDogađaji Poslednjih Dana

Katastrofe na zemlji i moru, nesređeno stanje u društvu, glasovi o ratovima, sve to najavljuje da se bližimo događajima najvećih razmera.


Djela ApostolskaDjela Apostolska

Knjiga je napisana sa željom da bude mnogo više od kratkog opisa službe koju su izvršila dvanaestorica apostola.


Čuvajte Se AnđelaČuvajte Se Anđela

Čuvajte se anđela zorni je prikaz kako Sotona može prevariti čak i one koji se smatraju oboružani Istinom.
Vođe Crkve zamolile su Rogera Morneaua da ispriča ovu životnu priču i primijeni svoje jedinstveno razumijevanje nadnaravnih pojava kako bi pomogao Božjem narodu da se sačuva i otkrije sotonsku prijevaru koja i sada prijeti da ga uništi.


Čudesa StvaranjaČudesa Stvaranja

Ilustrovana knjiga koja u punom koloru govori o raznim biljkama, životinjama i čoveku.
Arhitekte u prirodi, lovci i odbrana, ramnožavanja, selidbe.


Carstvo BlagodatiCarstvo Blagodati

Misao o carstvu nam je bliska. Ali, kako izgleda carstvo blagodati? Šta je blagodat? Kao da je ovaj pojam malo zaboravljen, a možda je učinjen pokušaj da on ode u zaborav. Ova knjiga nastoji da nas vrati Blagodati, dragulju svemira koji treba da ispuni i oplemeni celo naše biće, ceo naš život.


Bitka Za BiblijuBitka Za Bibliju

Biblija je uvek bila kontroverzna. Bacali su u zatvor ljude koji su je citali.Ubijali one koji su je prevodili.Zabranjivali su je i spaljivali.Ali ona jos uvek postoji. Danas u neogranicenom broju. Najprodavanija knjiga u svetu. Uvek u vrhu. Zasto?